We sluiten af met het overhandigen van het postinterventiedossier aan de BouwheerOmschrijving project

Totaalrenovatie appartement Zeedijk Nieuwpoort

Project in samenwerking met Grietens Concept interieurarchitectuur

Na een ingenieursstudie werd het volledige appartement opengetrokken, wat zorgt voor een prachtige doorlopende lichtinval.

Er komen 2 slaapkamers met open badkamer.

In de leefruimte, toilet en de 2 badkamers zal er gewerkt worden met Floorify vinylvloer, deze keuze werd gemaakt wegens de sterke en watervaste eigenschappen maar waarbij je toch het behoud hebt van een warme houtlook ...

Voor de 1ste badkamer zal het bad volledig uitgewerkt worden in composiet. Voor de 2de badkamer werd er een keuze gemaakt om een inloopdouche te plaatsen waarvan de douchebak- en panelen in corian zullen uitgevoerd worden.

In de kerst- en nieuwjaarsperiode laten we de klant al eventjes genieten van zijn prachtig appartement aan de kust. Ondertussen overlopen we nog eens de werken volgens plan en afspraak. Alle afwerkingen onder meer de kleuren,  verlichtingsarmaturen, gordijnen worden nog eens tot in de puntjes besproken.

We sluiten af met het overhandigen van het postinterventiedossier aan de Bouwheer, die we nu volop laten genieten van zijn prachtig appartement aan de Westkust.

 

 

 

 

 

 

Designed by Idesignit