Over ons

C- Home Projects, Bouwen & Verbouwen

Gespecialiseerd in totale badkamer- en appartementrenovatie, dit vanaf het interieurontwerp tot de realisatie.

U wilt uw badkamer, keuken of uw appartement een nieuwe look of accent geven, maar geen idee waar te beginnen? Aarzel dan niet ons te contacteren voor een vrijblijvend en verkennend gesprek. 

Wij begeleiden u vanaf het ontwerp tot de uitvoering doorheen het volledige traject van uw renovatie, dit met een nauwkeurige opvolging, er gaat geen dag voorbij dat we zelf mee op de werf staan of we ter plaatse gaan, ieder project wordt elke dag tot in de puntjes opgevolgd en met u als bouwheer besproken.

De materialenkeuze en een volledige grondige budgetanalyse voor aanvang, de werfmelding, het postinterventiedossier bij oplevering, aanvraag van een stedenbouwkundige vergunning indien nodig of een melding, we begeleiden u doorheen uw volledige renovatieproject.

Ontdek een volledige realisatie van een project op onze pagina projecten en aarzel niet ons te contacteren voor een vrijblijvend gesprek of om een realisatie samen ter plaatse te gaan nazien.

Tijdens het nazicht van een project geven wij alle uitleg van de verschillende materialen, het 1ste idee van een ontwerp kan beginnen groeien.

Elk Project is voor ons uniek, Daniëlla komt eerst ter plaatse voor nazicht van het project en luistert terwijl naar uw wensen, hierna starten we met de  eerste schets, waarna de volledige opmaak van het interieurontwerp en de budgetanalyse kan opgestart worden.

 

Iets meer over onszelf:

Peter Franckx Zaakvoerder (Diploma Bouw): Meer dan 20 jaar ervaring in de bouw, dit in Nieuwbouw en Renovatie. Startte na zijn studie's bouw als metser, waarna hij als ploegbaas en meestergast na 12 jaar bij dezelfde werkgever in 2011 de besissing nam om zijn eigen zaak op te starten.

Daniëlla Buysse Zaakvoerder (Diploma in Vastgoed): 8 jaar ervaring in totale appartementrenovatie voor 2de verblijf aan de Westkust. De uitvoering van het interieurontwerp, opmaak budgetanalyse, opmaak van de planning en opvolging van de werken tijdens de uitvoering zijn de hoofdtaak geworden.

 

Franckx Peter 0477/ 61 19 28 info@c-homeprojects.be
Bouwwerken Franckx, C- Home Projects
 
Buysse Daniëlla 0477/ 75 67 35 info@c-homeprojects.be
Bouwwerken Franckx, C- Home Projects
 
Designed by Idesignit